Xi'an ChenFeng Biotech Co., Ltd.

Jakość to życie przedsiębiorstwa, dusza rozwoju przedsiębiorstwa i rdzeń konkurencji

Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktySurowce do pielęgnacji skóry

CAS 84380-01-8 Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7 Do rozjaśniania skóry

CAS 84380-01-8 Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7 Do rozjaśniania skóry

CAS 84380-01-8 Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7 For Skin Lightening
CAS 84380-01-8 Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7 For Skin Lightening CAS 84380-01-8 Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7 For Skin Lightening

Duży Obraz :  CAS 84380-01-8 Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7 Do rozjaśniania skóry Najlepsza cena

Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Shaanxi, Chiny
Nazwa handlowa: Chenfeng
Orzecznictwo: ISO9001,SGS,HALAL,KOSHER
Numer modelu: CF-Arbutyna w proszku
Zapłata:
Minimalne zamówienie: 1 kg
Cena: depends on quantity
Szczegóły pakowania: 500g/worek, 1kg/worek
Czas dostawy: 3 ~ 5 dni roboczych
Możliwość Supply: zależy od ilości
Szczegółowy opis produktu
Nazwa produktu: Arbutyna w proszku Inna nazwa:: Alfa Arbutyna
Nr sprawy: 84380-01-8 Wygląd zewnętrzny: Biały proszek
Formuła molekularna:: C12H17O7 Waga molekularna:: 272,25
High Light:

C12H17O7 Pure Alpha Arbutin Powder

,

Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7

,

84380-01-8 Alpha Arbutin do skóry C12H17O7

Alpha Arbutin Powder do wybielania skóry Cas 84380-01-8

 

Podstawowe informacje

 

Nazwa produktu: Alfa-arbutyna
Synonimy: alfa-arbutyna; 4-hydrochinono-alfa-d-glukopiranozyd; a-arbutyna; hydrochinon O-α-D-glukopiranozyd; 4-hydroksyfenylo aD-glukopiranozyd
Numer CAS: 84380-01-8
MF: C12H17O7
MW: 272,25
Cecha chemiczna: białe ciało stałe
Zastosowanie: bardziej stabilny analog b-arbutyny
Zastosowanie: α-arbutyna to składnik stosowany w kosmetykach wybielających skórę.

 

Opis:

Alfa arbutyna to naturalny środek rozjaśniający skórę pochodzący z krzewu mącznicy lekarskiej. Arbutyna chroni również skórę przed uszkodzeniami powodowanymi przez wolne rodniki.
Alfa arbutyna ma niedrażniący, nietoksyczny wpływ na skórę. Arbutyna może pomóc w stanach takich jak piegi, plamy wątrobowe i przebarwienia skóry.
Alfa arbutyna ma właściwości przeciwzapalne i antybakteryjne.

 

CAS 84380-01-8 Pure Alpha Arbutin Powder C12H17O7 Do rozjaśniania skóry 0

 

Szczegóły kontaktu
Xian ChenFeng Biotech Co., Ltd.

Osoba kontaktowa: Carly Wu

Tel: +8618991962236

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas